Після сесії Харківської міськради у Кернеса з'явився новий перший заступник

Нового віцемера також рекомендував новообраний міський голова електронним листом

У Харкові на сесії міськради депутати нового VIII скликання проголосували за першого заступника мера. Про це повідомляє видання SQ.

Першим віцемером став колишній секретар Харківської міської ради Олександр Новак. За нього проголосували 63 депутати.

Варто відзначити, що його кандидатуру також каки кандидатуру Ігоря Терехова на пост секретаря Харківської міськради, рекомендував в електронному листі відсутній на сесії новообраний мер Харкова Геннадій Кернес.

Довідка "Коментарів": Олександр Новак народився в 1966 році. Освіта вища. У 1991 році закінчив Українську юридичну академію за спеціальністю "Правознавство". Кандидат юридичних наук, заслужений юрист України.

Трудову діяльність розпочав у 1984 році. З серпня по жовтень 1984 року працював в Харківському Центрі по нарахуванню та виплаті пенсій та допомог на посаді інспектора по нарахуванню та виплаті пенсій і допомог.

З жовтня 1984 до жовтня 1986 служив в армії.

З листопада 1986 по вересень 1990 рр. - інспектор з призначення пенсій у відділі соціального забезпечення Київського району Харкова.

З 1990 року працює в Харківській міській раді. З 1990 по 2007 рр. - на посадах юрисконсульта, завідувача юридичного відділу, начальника юридичної служби, начальника Юридичного управління, директора Юридичного департаменту.

З 2007 по 2010 рр. - керівник справами виконавчого комітету, заступник міського голови - керівник справами виконавчого комітету Харківської міської ради.

У листопаді 2010 року був обраний секретарем Харківської міської ради 6 скликання.

18 листопада 2015 року обраний секретарем Харківської міської ради 7 скликання.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові досі не з'явився новообраний мер міста Геннадій Кернес. Політичний експерт Олександр Савченко розповів, що при такому положенні справ міському голові потрібно буде брати лікарняний, а поки всім буде правити його секретар.

"Оскільки вибори відбулися, і диспозиція склалася обиратимуть цього самого секретаря. І тільки після цього нам стане зрозуміло, яким є насправді стан справ зі здоров'ям Кернеса. Втім, він може піти на лікарняний, - каже Савченко. - Це дозволить виграти декілька місяців, за які його команду підготує зміну - впізнаваного харківського гравця. При цьому треба розуміти, що навіть в орбіті Кернеса одні дуже бояться його відходу, інші - дуже цього хочуть. Не виключаю, що нас очікує серйозна перебудова харківських еліт ".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися