Колишній глава Харківської області відмовився пояснювати, чому він голосував "за" головуючого

Ексгубернатор сказав, що "він просто прийняв рішення"

Колишній губернатор Харківської області не став коментувати своє рішення проголосувати за головуючого в Харківській міській раді. Про це повідомляє KHARKIV Today.

Сьогодні, 9 грудня, на першій сесії Харківської міської ради VIII скликання депутати проголосували за головуючого. Його вибрали 48 депутатів, в число яких увійшов колишній глава ХОДА та новообраний депутат Харківської міськради від "Слуги народу" Олексій Кучер. Але пояснювати свій вибір він не захотів.

"І там, і тут люди. Ми можемо спостерігати одні й ті ж емоції, форми поведінки, які можуть демонструвати люди, в тому числі й депутати. Тому що я прийняв таке рішення. Не хочу коментувати, я проголосував і все. Тому що прийняв рішення", - зробив заяву Кучер.

Нагадаємо, у Харкові перед першою сесією новообраних депутатів VIII скликання під мерією на площі Конституції, 7 зібрався великий пікет. Будівля охороняється посиленими нарядами поліції. На акцію протесту прийшли ветерани АТО/ООС, люди, які вимагають закрити Коксохім, патріотичні сили.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Олексія Кучера вибрали до Харківської міськради від партії "Слуга Народу". Всі депутати читали присяги, отримували тимчасові посвідчення, нагрудні значки та картки для голосування. Колишній глава ХОДА не став винятком.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися