Тимчук збирається звільняти віце-губернаторів Харківської області

Тимчук сподівається, що нові кадри вона зможе знайти в Харківській області й не прийдеться привозити людей з інших регіонів

Голова Харківської облдержадміністрації Айна Тимчук планує звільняти своїх заступників, а на їх посади призначати нових людей. Про це вона сама заявила, 11 грудня, на брифінгу в ході перерви на сесії облради.

Тимчук зазначила, що питання звільнень не варто на першому місці. І втілювати його будуть явно не сьогодні.

"Це не сьогодні й не завтра, ми не можемо зупинити область через якихось призначень. Це буде, зрозуміло, відбуватися", - сказала губернатор.

Також, за словами Тимчук, якщо прийдеться вона, призначатиме на посади людей з інших регіонів. Однак губернатор сподівається, що кадри вдасться знайти на Харківщині.

"Я на цьому наполягаю, я на це націлена, ну, якщо будуть потрібні, звичайно, буду привозити людей з інших регіонів", - сказала Тимчук.

Нагадаємо, бізнесмен Павло Фукс заявив, що Харківському міському голові Геннадію Кернесу різко стало гірше, і у нього повністю відмовила друга нирка. Однак син новообраного мера Харкова Кирило Кернес спростував чутки про стан здоров'я свого батька.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися