Відсутність зарплати і держзамовлень: у Лозовій працівники заводу скаржаться на проблеми

В останні місяці ситуація стала критичною

Жителі Лозової, працівники Панютінського вагоноремонтного заводу, стурбовані відсутністю сертифікатів якості на більшість позицій виробництва і держзамовлень. Співробітники державного підприємства також скаржаться на маленьку зарплату і відсутність перспектив розвитку. До речі, підприємство вже не один місяць функціонує без директора. На вакантну посаду не можуть знайти підходящу кандидатуру.

Варто відзначити, що в останні місяці ситуація стала критичною. Примітно, що сформовані проблеми - серйозні, тому вимагають підвищеної уваги з боку влади.

На думку депутата облради Юлії Світличної ситуацію можна і потрібно вирішити якомога швидше. Так, для початку, керівництво АТ "Укрзалізниця" має терміново підібрати нового керівника підприємства, який протягом 2-х місяців зможе навести порядок на підприємстві. Так, на четвертий день після призначення новий директор повинен представити людям конкретний план виведення підприємства з кризи, збільшення зарплати, і стабільної її виплати. Однак, відібрану кандидатур обов'язково необхідно обговорити з колективом підприємства та заводський профспілкою, до призначення.

Працівники Панютінського вагоноремонтного заводу також вимагають, щоб їм надали гарантії надходження державних замовлень до підприємства, і державного інвестування для модернізації виробництва.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на "Електротяжмаші" різко піднімуть зарплату.




Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися