У Харківській міськраді створили новий Департамент

На сесії об'єднали два відомства

У Харкові під час останньої сесії 30 грудня депутати міськради прийняли рішення створити новий Департамент територіального контролю і земельних відносин. Про це повідомляє пресслужба мерії.

У зв'язку з таким рішенням Департаменту територіального контролю більше немає, а Департамент земельних відносин змінив свою назву на Управління земельних відносин і тепер входить до складу нового департаменту.

Також Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту територіального контролю перейменували в Інспекцію ДАБК Департаменту територіального контролю і земельних відносин, а Інспекцію з благоустрою Департаменту територіального контролю назвали Інспекцією з благоустрою Департаменту територіального контролю і земельних відносин.

Відзначимо, що зміни пов'язано з необхідністю об'єднати в одному виконавчому органі повноваження з регулювання земельних відносин.

Також найменування посади заступника міського голови з питань містобудування, архітектури та земельних відносин тепер називається заступник міського голови з питань містобудування та архітектури.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на сесії Харківської міськради VII скликання депутати проголосували" за "проєкт бюджету Харківської міської територіальної громади на 2021. "За" бюджет проголосували 55 депутатів з 67 присутніх, "проти" - 1 депутат, 8 утрималися.

Як говорилося раніше витрати бюджету складуть 15,6 млрд грн. Заступник Харківського міського голови - директор Департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева зазначила, що стратегічними напрямками в бюджеті 2021 стали будівництво метрополітену, оновлення комунального транспорту, реконструкція зоопарку і реконструкція будівель "Прозорий офіс".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися