У райдержадміністраціях Харківської області обмежили кількість чиновників

У нових РДА співробітники обмежаться кількістю до тисячі осіб

Глава Харківської облдержадміністрації Айна Тимчук поставила свій підпис на розпорядженні № 3 від 6 січня, яке обмежує число посад в нових, семи РДА по регіону. Про це повідомляє МГ "Об'єктив".

За документом, загальна кількість службовців не повинно бути понад 943 особи. Найбільше чиновників буде в Харківській РДА - 193 людини та Ізюмської, Лозівської та Чугуївської РДА - по 159 постів. Гранична кількість службовців Красноградської, Богодухівської та Куп'янської РДА - по 91 штатної одиниці.

Інша розпорядження голови ХОДА № 5 від 12 січня утворило комісії з реорганізації райдержадміністрацій та визначенню їх персонального складу.

Відповідно до розпорядження №6 / 2021-рп Президента України Володимира Зеленського звільняти чиновників з займаної посади будуть на підставі п. 6 ч. 2 ст. 9 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" - у зв'язку з "реорганізацією відповідної районної державної адміністрації".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, депутат Харківської облради від" Блоку Кернеса - Успішний Харків "Ігор Горішній подав заявку на пост заступника голови Харківської обласної державної адміністрації. Ігоря Горішнього обрали до Харківської обласної ради на місцевих виборах 2020 від партії "Блок Кернеса - Успішний Харків". Політик з 2006 року по 2010 рік був головою Золочівської районної ради, з 2010 року по 2014 рік - головою Золочівської РДА. Був депутатом Золочівської районної ради IV та V скликань, депутат Харківської обласної ради VI скликання. З 2014 року по теперішній час є підприємцем.




перший садн

19 січня 2021, 13:51

Це тільки апарат?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися