З ХОДА пішов черговий заступник губернатора

Призначав скандального заступника колишній глава Харківської ОДА

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Грицьків пішов із займаної посади за власним бажанням. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на пресслужбу ХОДА.

Посада заступника голови Харківської ОДА чиновник отримав від колишнього глави області Олексія Кучера 31 січня минулого року. За час своєї роботи на посаді віцегубернатора Євген Грицьків влучив у кілька скандалів.

Спочатку в мережі оприлюднили фото, на яких педагог в Берліні стоїть поруч з Михайлом Добкіним і радянським червоним прапором. Після чиновник став керівником обласної ради по національно-патріотичному вихованню, але після протестів з боку патріотичних організацій Грицьківа зняли з посади.

picture

Зараз на сайті ХОДА показані троє заступників глави області: Тетяна Єгорова-Луценко, Руслан Тіхонченко та Олександр Скакун. Всіх їх призначав Олексій Кучер.

Довідка "Коментарів": до поста заступника губернатора Євген Грицьків був проректором Харківського національного університету міського господарства.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, депутат Харківської облради від" Блоку Кернеса - Успішний Харків "Ігор Горішній подав заявку на пост заступника голови Харківської обласної державної адміністрації. Ігоря Горішнього обрали до Харківської обласної ради на місцевих виборах 2020 від партії "Блок Кернеса - Успішний Харків". Політик з 2006 року по 2010 рік був головою Золочівської районної ради, з 2010 року по 2014 рік - головою Золочівської РДА. Був депутатом Золочівської районної ради IV та V скликань, депутат Харківської обласної ради VI скликання. З 2014 року по теперішній час є підприємцем.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися