Організатор акції протесту біля будівлі ХОДА заявив, що має намір звернутися до ДБР з заявою проти Кучера

Глава "Антикорупційного блоку учасників АТО" Антон Сосницький має намір скаржитися у ДБР на губернатора Кучера

Голова громадської організації "Антикорупційний блок учасників АТО" Антон Сосницький, який увечері 23 січня провів гучну акцію під стінами ХОДА, має намір подати заяву до Державного бюро розслідувань щодо дій губернатора Харківської області Олексія Кучера. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

Так, за словами активіста, голова ХОДА особисто дзвонив керівництву управління Нацполіції в регіоні, вимагав вручити підозру в хуліганстві йому як організатору та учаснику акції. За даними Сосницького, розмови велися при свідках, за його прогнозами, можливо, будуть оприлюднені їх записи.

Сам же активіст має наміру писати заяву до ДБР, а також американське посольство і міжнародні правозахисні організації.

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", мітинг під будівлею ХОДА відбувся ввечері 23 січня. Голова ГО "Антикорупційний блок учасників АТО" Антон Сосницький заліз на капот машини, а інші активісти палили фаєри. Таким чином вони хотіли привернути увагу голови ХОДА Олексія Кучера та інших представників керівництва області на необхідність встановити безпеку на дорогах регіону.

Після цього поліція завела справу з приводу акції протесту - за фактом можливого хуліганства. А губернатор області Олексій Кучер виступив з різкою критикою Сосницького та інших активістів, звинувативши їх в провокації. У відповідь голова ГО "Антикорупційний блок учасників АТО" заявив, що активісти хотіли б поставити голові ХОДА ряд незручних питань - про незадекларовані доходи і порушення при фінансуванні виборчої кампанії.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Джерело: фото - kh.depo.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися