Світлична розповіла які ініціативи запропонувала її фракція в Харкові: Сесія міської ради

Світлична заявила, що у складні часи обов'язок місцевої влади - приймати рішення, які захищають людей

Народний депутат України Юлія Світлична розповіла про ініціативи, які запропонувала її фракція "Разом!" на сесії Харківської міської ради вчора. На своїй сторінці в Facebook вона опублікувала відповідні пропозиції.

• Введення муніципальних субсидій та розширення кола харків'ян, які можуть отримувати пільги на оплату комунальних послуг, в тому числі - включення в їх число педагогів та медиків міста.

• Збільшення надбавки за престижність праці працівникам освіти, яка сьогодні складає в Харкові тільки 5%, в той час, як в країні - близько 20%.

• Забезпечення належного рівня медичного обслуговування харків'ян, виділення додаткових коштів на закупівлю інсуліну та окрему увагу лікуванню Орфа захворювань.

• Всебічна підтримка підприємців міста.

Нагадаємо, раніше Юлія сказала, що збільшення тарифів це неадекватний підхід влади до розв'язання проблем. Також вона зазначила, що компетентний уряд та "зачистка" всіх корупційних ланок цілком можуть забезпечити справедливу ціну, як на газ, так й на електроенергію. При цьому справедливу, як для держави, так і для людей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися