СБУ проведе на Харківщині масштабні антитерористичні навчання, в тому числі – біля кордону

Вже відомо, як довго триватимуть навчання

Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Навчання почнуться завтра та триватимуть до кінця травня по всій території Харківської області із зосередженням особливої уваги на прикордонних районах.

Участь братимуть не лише підрозділи СБУ, а Нацгвардія, Нацполіція, прикордонники, Військова служба правопорядку, облпрокуратура та інші члени Координаційної групи Антитерористичного центру.

"Навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних, у тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки і радіотехнічних засобів, - йдеться у повідомленні СБУ. - У межах навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу".

Зазначається, що СБУ просить вибачення за тимчасові незручності та просить харків’ян та гостей області з розумінням поставитися до необхідності проведення антитерористичних тренувань.

Як повідомлялося, викладачка одного з вишів Харкова оскандалилася в соцмережі. Вона написала: "Добре, що є Путін".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися