Харковом керують люди, безпосередньо пов'язані з криміналітетом - Добкін

Добкін розповів, хто нападає на волонтерів в Харкові

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що сьогоднішня міська влада безпосередньо пов'язана з кримінальним світом. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Перший незалежний", передає RegioNews.

За словами Добкіна, сьогодні в Харкові нібито відкрито діють напівкримінальні авторитети, яких нібито "кришує" міська влада, а поліція ніяк не втручається.

"Найгірше, що поліція намагається не втручатися, через це бандити отримують більше впевненості у своїй безкарності та вже відкрито на вулиці пресують людей - звичайних волонтерів, які роздають звичайну газету, яка не несе ніякої загрози. Все це робиться під виглядом боротьби з сепаратизмом. І особливо смішно, коли приходять 16-річні хулігани з розтягнутими на колінах спортивними штанами та починають розповідати російською мовою за українські цінності, що вони патріоти. Хоча вони до патріотичних організацій ніякого відношення не мають", - говорить політик та стверджує, що силою на силу відповідати не буде.

Також Добкін вважає, що міська влада змушена вдаватися до бандитських прийомів, в тому числі й до фізичного насильства, бо вони не хочуть вилетіти з займаних крісел. Харків'яни, за його словами, до такого не звикли.

"До беззаконня націоналістів звикли, але тут вони бачать свавілля міської влади, яка в Харкові завжди викликала повагу, і харків'яни дуже пишаються своїм містом, харків'яни дуже навіть хваляться їм", - сказав ексглава Харкова.

Михайло Добкін прокоментував напад на волонтерів, які в Харкові роздавали газету "час Добкіна" і заявив, що це один із прийомів міської влади сьогодні.

"Я готовий до цього, я готовий до такої кампанії, я її не боюся, я розумію, що восени влада в Харкові зміниться. Я наведу порядок, я дам оцінку всім протиправним діям, які були вироблені або будуть. І я хочу заспокоїти харків'ян, що такого завжди не буде. Настануть кращі часи ", - підсумував політик.

Нагадаємо, "Нацкорпус" заявив, що Михайла Добкіна потрібно позбавити звання "Почесного харків'янина". Сам Добкін заявив, що дане звання не кіоск, який можна просто так "віджати".




Антибандит

27 квітня 2021, 12:41

Если Харьков, пейсатым барыгам и бандитам не даст подсрачники, такие Допы, кончат всю страну.

Антибандит

27 квітня 2021, 12:40

Вот это да! Криминалитет гонит на криминалитетов! У каталы Допы, сроков на пять пожизненных!

Виктор Победитель.

27 квітня 2021, 09:06

Уверен, став мэром, Добкин наведёт порядок. Истинные Харьковчане доверятся только ему.

ОЛег

26 квітня 2021, 18:39

Вот это самокритика :)

Андрей

26 квітня 2021, 16:38

Сегодня власть и есть криминал, а Миша, типа не в курсе.

Очень

26 квітня 2021, 14:10

Ждём

Василий

26 квітня 2021, 13:26

Если в Харькове будет мером не ЖЫД,это будет первая ласточка УКРАИНЫ ухода от жыдовского ГЕНОЦИДА.,тогда будет СЛАВА УКРАИНЕ-ГЕРОЯМ СЛАВА...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися