Політолог: Терехов перетворює доставку Благодатного вогню в Харків на балаган

У Харкові Благодатний вогонь зазвичай доставляв Михайло Добкін

Політолог Андрій Золотарьов вважає, що в.о. мера Харкова Ігор Терехов вирішив сам привезти Благодатний вогонь до Харкова заради власного піару. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Прийшли не надто святкові новини з Харкова. Там набирає обертів виборча кампанія і навіть така світла тема як Благодатний вогонь стала передвиборчої", - написав Золотарьов.

При цьому зазвичай доставляв Благодатний вогонь до Харкова саме Михайло Добкін. Але в цьому році альтернативною доставкою зайнявся Терехов. За словами політолога, зараз в мерії організовують все таким чином, щоб літак Терехова з вогнем прибув раніше, ніж Добкіна. Нібито в мерії дали вказівку не приймати вогонь "від Добкіна". На думку Золотарьова, це дуже цинічна та небезпечна тактика з боку Терехова, оскільки вона побудована на особистій вигоді коштом народних цінностей.

"Знайомі з Харкова сьогодні дізналися, що організатори з команди Добкіна відмовилися збирати людей в аеропорту, тому що дізналися про альтернативний привіз з боку секретаря міської ради Ігоря Терехова. І що готується "актив"для протистояння під час зустрічі. У Добкіна не стали брати участь в перегонах, і тому повезуть, як було заведено і раніше, відразу в храм", - повідомляє політолог.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера Харкова Михайла Добкіна.




Елена

1 травня 2021, 22:04

Очень хочется быть мэром!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися