Тимчасова влада Харкова неправильно розставляє пріоритети - Михайло Добкін

Михайло Добкін прокоментував поїздку Терехова до Туреччини

Михайло Добкін вважає, що нині в Харкові потрібно усі сили витрачати на поліпшення сфери охорони здоров'я, а вже потім займатися зоопарками, парками й іншим благоустроєм. Відповідну заяву політик зробив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає RegioNews.

За словами Добкіна, наразі у Харкові склалася важка ситуація із коронавірусом, а чиновники продовжують брехати про вільні ліжка, оскільки чіпляються за свої посади.

"Усі звітують, що ще 30% ліжок вільних, 20% ліжок вільних. Це така підла, зухвала брехня, яка нічим не може бути виправдана. Тому що, захищаючи свої чиновницькі дупи, ці люди, подаючи неправдиву інформацію, піддають ще більшій небезпеці жителів Харкова та Харківської області. Я зараз говорю про цей регіон, тому що більшу частину часу там перебуваю", - сказав політик.

Добкін зазначив, що про трагічну ситуацію з пандемією йому повідомляють знайомі, які безпосередньо працюють як в обладміністрації, так і у міському управлінні охорони здоров'я Харкова.

Він підкреслив, що політика в Харкові нібито побудована на брехні і немає чіткої вертикалі перевірки доручень, а нині міська влада більше займається піаром.

"Чому харківські лікарні не отримують фінансування? Тому що потрібно ввести об'єкти, які необхідно здати під вибори у Харкові. Зоопарк, припустимо, парк якийсь. Я не проти. Це добре, це правильно. І я свого часу намагався зробити Харків кращим і красивішим. Але тоді не було пандемії. Тоді я не вибирав або пандемія, або благоустрій. Сьогодні ж вибору бути не може. Якщо є гроші і вільні робочі руки - робіть нові койко-місця, підводьте туди кисень. Створюйте лікарям умови для роботи" , - сказав політик і обурився, що Ігор Терехов, нібито, поїхав на відпочинок, коли у Харкові була особливо важка ситуація.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року.

Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




333

4 травня 2021, 17:08

Брехло, воровал как ракло вместе со своим бывшим мертвым "боссом"

Ирина

3 травня 2021, 14:19

Терехову продолжатель Кернеса.Ну во всяком случае так говорят.Интересно ,после его ухода у него недвижимости будет больше или меньше ,чем у Кернеса?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися