«Слуги народу» у Верховній Раді звинуватили скандального губернатора Харківської області в дискредитації партії

Айна Тимчук звільнила з посади першого заступника голови ХОДА

У Харківській області народні депутати від партії президента України "Слуга народу" висловлюють обурення кадровим рішенням губернатора Айни Тимчук. Подробиці розповіли самі депутати, передають "Українські новини".

Зазначимо, що такий резонанс викликало звільнення з посади першого заступника голови ХОДА Тетяни Єгорової-Луценко, яка одночасно є головою обласної фракції "Слуги народу".

"Мене це збентежило. Все-таки ми команда, вона (Тетяна Єгорова-Луценко, - ред.) очолює фракцію в обласній раді. Ми прийшли командою і працювати треба командою. А ті дії, які зараз ми бачимо, - будемо розбиратися, будемо задавати питання керівнику області, тому що це не прикрашає нашу партію ", - сказав з цього приводу нардеп Юрій Здебський.

Ще один нардеп від партії Олександр Литвинов вважає, що таке рішення Тимчук є "неправильним". Він додав, що партія президента хотіла б мати з губернатором Харківської області нормальну комунікацію, а не таку, яка є нині.

Нагадаємо, питання про звільнення Тимчук із посади губернатора днями підняв мовний омбудсмен Тарас Кремінь. Ще у квітні він звертав увагу на те, що голова ОДА ігнорує норми мовного закону. Але чиновниця його зауваження проігнорувала. Також Тимчук звинувачують у провалі антиковідної політики, оскільки Харківська область у результаті стала рекордсменом за кількістю хворих.

Раніше "Коментарі" розповіли, що співробітники харківських театрів звинуватили Тимчук у "геноциді". Губернатор, за словами акторів, брехала про їх зарплати в розмірі 16 500 грн, тоді як вони отримували всього по 1000-1500 грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися