Терехов вирішив влаштувати піар «на кістках» покійного Кернеса - експерт

Якубін висловився про онлайн-опитування, яке запустив Терехов

Політичний експерт Олексій Якубін заявив, що і. о. мера Харкова Ігор Терехов вирішив заробити політичні бали на імені покійного Геннадія Кернеса. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Йдеться про онлайн-опитування харків'ян про те, як краще увічнити пам'ять померлого Геннадія Кернеса, який запустив Терехов. Жителям запропонували на честь Кернеса назвати парк, нову станцію метро, вулицю, присвоїти ім'я школі, де Кернес навчався, випустити марку, поставити пам'ятник або запропонувати власний варіант. На думку Якубіна, сьогодні стало дуже модно використовувати всякого роду опитування та петиції як піар-інструмент, який допомагає підвищити рейтинг та зробити інформаційний вихлоп, а по суті - ні до чого не зобов'язує.

"Опитування робиться від імені "Блоку Кернеса - Успішний Харків", з якого Ігор Терехов ім'я Кернеса без коливань вже викреслив - в передвиборчі агітації він тепер виглядає як "Успішний Харків! Ігор Терехов". Вже увічнив, так увічнив! І без жодних опитувань", - вважає Якубін.

Нагадаємо, ще у квітні Ігор Терехов змінив назву політичної партії "Блок Кернеса - Успішний Харків", прибравши звідти першу частину назви. Вся брендована продукція партії зараз підписується "Успішний Харків  Ігор Терехов".

Якубін вважає дане опитування в соцмережах не громадською думкою, а фейком, імітацією та піаром. "Це виглядає, як піар на кістках, а вигоду отримати розраховує той, хто, говорячи про пам'яті Кернеса, не демонструє її в справах".

міськради на чолі з Тереховим було більш ніж достатньо часу, щоб як мінімум один з варіантів вже втілити в реальність. А при серйозному підході - взагалі будь-хто, бо провести громадське слухання теж часу було в надлишку. Чому ж не зробили? Тому що не хотіли. Тому що тепер "Успішний Харків! Ігор Терехов", - написав Якубін.

На закінчення експерт зазначив, що голоси відповідають розсіялися. Річ у тому, що петицій з одного питання було відразу кілька, і зібрати необхідну кількість голосів було просто неможливо. Тепер, на думку Якубіна, Терехов може заявити, що харків'яни самі цього не захотіли.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.









Сергей

13 травня 2021, 18:39

Здох пидар еврейский так еще один вылез

Активист

13 травня 2021, 14:32

Харьков лучше выберет Терехова. Добкина. Ярославского да любого достойного харьковчанина. Но никогда харьковчане не отдадут свой голос за западенцев и клоунов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися