Терехов не вирішує в Харкові старі проблеми та плодить нові, - ЗМІ

Журналісти розповіли про всі претензії до в.о. мера Харкова

В українському виданні опублікували статтю "Неміцний господарник. Як Терехов провалює "випробувальний термін", де вони заявили, що Ігор Терехов, так і не вирішив в Харкові актуальні проблеми. Відповідну аналітичну роботу опублікували на сайті "РБК-Україна".

За словами журналістів, Терехов провалив боротьбу з COVID-19. У виданні заявляють, що в обласному центрі ситуація дійшла до катастрофи, оскільки в Харкові заповненість лікарняних ліжок доходила до 99%: не вистачало кисневих концентраторів і лікарського персоналу. Журналісти нагадали, що Терехов так і не пішов на рішучі заходи, закривши Харків на локдаун за прикладом багатьох інших українських міст. Провалили в місті, за словами зазначеного вище видання, і початок вакцинаційної кампанії.

Автори додали, що в самий розпал коронавірусної кризи сам Терехов полетів на курорт в турецькій Анталії, а пізніше нібито подав це як робоче відрядження.

На думку видання, нічого не було зроблено Тереховим і для розв'язання старих проблем, серед яких "деградація сфери ЖКГ, "втома" міської інфраструктури, транспортні проблеми, екологія, якість медичного обслуговування, заповненість шкіл і дитячих садків".

"Близько третини всіх комунальних підприємств міста працюють в збиток. Фактично, навколо кожного грошового потоку з міськбюджету утворилася своя" інфраструктура "з компаній-прокладок і підрядників, пов'язаних з міськими топчиновниками", - підбивають підсумки господарської діяльності Терехова журналісти.

При цьому видання відзначає зловживання при реконструкції зоопарку, вартість якої вже дійшла до двох мільярдів гривень, що набагато дорожче недавно реконструйованого зоопарку в Дубаї, площа якого в кілька разів більше.

Відзначили в статті та бажання Терехова пограти на почуттях харків'ян з Днем перемоги, що, на думку авторів, "несе в собі велику небезпеку".

"Багатомісячний" випробувальний термін "Терехова ще триватиме до жовтневих виборів. Але судячи з того, як претендент повноцінної мерської посади проявив себе за цей час, харків'янам - як, по суті, "роботодавцю" місцевої влади - буде логічно заявити Терехова в жовтні: "Вибачте, ви нам не підходите", - підбивають підсумки видання.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.





Активист

12 червня 2021, 11:09

Надо провести открытые выборы. Площадь Свободы ст .м. Университет перегородить пополам. В конце где был памятник В.И.Ленину поставить два больших экрана с охраной. Внизу под экранами компьютеры. Левая половина Терехов правая Добкин. Выборы проводить в течении 4-5 дней. Каждый может проходя мимо или проезжая взять паспорт и зарегистрироваться за своего кандидата. Это сразу появиться на экране т.е.количество проголосовавших. С компьютера ФИО серию и номер паспорта по прописке не смогут стереть и повторно внести. Вот это и будут честные выборы. А так же провести президентские выборы. парламентские выборы и голосование за членство в НАТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися