Команда Михайла Добкіна запрошує харків'ян на відкриття "ДОБКІН ХАБ"

У суботу команда Добкіна буде розігрувати призи

У Харкові 19 червня розпочнуть працювати три офіси комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ". Про це повідомили в громадській організації "Наш Дім - Харків", яку очолює Михайло Добкін, та яка є ініціатором проєкту "ДОБКІН ХАБ".

"Уже в цю суботу ми відкриваємо двері для кожного, хто хоче змінити наше місто на краще, хто готовий стати частиною команди, кому не байдуже майбутнє Харкова", - повідомляють в ГО "Наш Дім - Харків".

У суспільстві відзначили, що "ДОБКІН ХАБ" - це нова філософія в комунікації з жителями. У зазначеному хабі жителі зможуть поділитися своїми проблемами та навіть ідеями, які зможуть реалізувати разом з організацією.

За інформацією ГО "Наш дім - Харків", харків'ян чекають у суботу, 19 червня, на відкритті "ДОБКІН ХАБ": о 12:00 – на вул.Гіршмана, 19; о 13:00 – на вул. Плеханівська, 126; о 14:00 – на вул. Академіка Павлова, 160 к.У програмі відкриття-розіграш призів, для участі в якому необхідно особисто зареєструватися в "Добкін ХАБ".

Нагадаємо, раніше, коментуючи проєкт "ДОБКІН ХАБ", Михайло Добкін розповів, що цей проєкт планується як абсолютно нова форма спілкування: "Не роздача обіцянок зі всіх" прасок ", а зворотний зв'язок, зустрічі з жителями для обговорення локальних, життєво важливих проблем району або навіть двору ".

"Моя команда запропонувала алгоритм таких точок збирання, без нав'язливої агітації, а зі здоровим глуздом і користю. Там же можна буде пройти співбесіду волонтерам, отримати газету, інформацію, графік моїх зустрічей", - розповів Добкін.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Виталий

18 червня 2021, 20:36

зарегистрироватся

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися