У Харкові Добкін відкрив для жителів хаби: можна ділитися ідеями та скаржитися на чиновників

Михайло Добкін взяв участь у відкритті "ДОБКІН ХАБів"

У Харкові 19 червня ексглава Харкова Михайло Добкін та його команда відкрили три перших місця комунікації з жителями - "ДОБКІН ХАБ", які будуть працювати щодня з 9:00 до 18:00. Про це розповіли на сайті громадського об'єднання "Наш Дім - Харків", яким керує Добкін.

Політик сам був на відкритті. Там він поспілкувався з членами команди "Наш Дім - Харків" і першими відвідувачами хабів, а також відповів на питання, які цікавлять людей.

"Це не проста приймальня. Це місце спілкування людей, які поділяють мої погляди, які хочуть підтримати все, що було хороше нажито і не дати можливості увійти в наше життя негативних змін", - сказав Михайло Добкін відвідувачам.

За словами політика, сьогодні головне завдання - вибудувати систему комунікації з людьми. Іншими словами мета зазначених хабів вибудувати комунікацію з жителями, щоб разом придумувати ідеї розвитку міста.

На сайті відзначили, що в "ДОБКІН ХАБ" також можна буде залишити інформацію або поскаржитися на чиновника. При цьому Добкін заявив, що всі охочі зможуть проявити себе в реалізації всіляких агітаційних проєктах та згодом стати вже частиною команди міської влади.

"Ці люди будуть далі працювати в системі міської влади. Адже міська влада - це не тільки мери або заступники, і не тільки начальство. Це величезна кількість людей, які виконують повсякденну роботу", - зазначив Михайло Добкін.

Крім того, на честь відкриття перших трьох локацій "ДОБКІН ХАБ" команда громадської організації "Наш Дім - Харків" запустила розіграш 100 брендових призів. У кожен набір входять екосумка, 2 футболки, чашка, пляшка для води та парасольку. Для участі в розіграші необхідно зареєструватися і стати членом команди ГО "Наш Дім - Харків". Розіграш триватиме до 26 червня включно, а імена переможців стануть відомі 27 червня на сайті www.dobkin.com.ua.

Для участі кожен охочий може зареєструватися в одній з трьох локацій з 9:00 до 18:00:

- "ДОБКІН ХАБ" "Гіршмана" по вулиці Гіршмана, 19;

- "ДОБКІН ХАБ" "Плеханівська" по вулиці Плеханівська, 126;

- "ДОБКІН ХАБ" "Салтівка" по вулиці Академіка Павлова, 160к.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




ioiuouio

18 липня 2021, 04:40

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Абдурахман

20 червня 2021, 05:49

Как в власть хочет внрнуться! Без гены покойного это просто ноль. Дядя миша хоть и дурачек, но машины у него красивые.цитата ребенка.

лина

19 червня 2021, 21:48

Какая безоговорочная симпатия?!Не смешите.

Анатолий.

19 червня 2021, 20:21

А ещё можно писать на заборах и стенах домов. ;-)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися