Аваков і Фукс завдяки впливу на Терехова розділили Харків між собою - Лещенко (ВІДЕО)

Журналіст заявив, що Фукс намагається закріпити за собою моральне право визначати, хто далі керуватиме Харковом

Журналіст Сергій Лещенко заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і олігарх Павло Фукс розділили Харків на сфери впливу між собою. Відповідне відео він записав на своєму Youtube-каналі.


За словами Лещенка, на останньому засіданні РНБО, коли приймалося рішення про введення персональних санкцій щодо Павла Фукса і Дмитра Фірташа, Аваков не голосував, що пояснюється не тільки давньою співпрацею міністра з Фуксом і спільними бізнес-інтересами, а й ситуацією в Харкові, де Аваков і Фукс спільно підтримують на виборах Ігоря Терехова.

"Чим наразі займається Фукс? Фукс після смерті мера Харкова Геннадія Кернеса намагався позиціонувати себе рятівником міста від створення "Харківської народної республіки" у 2014 році", - розповів Лещенко.

За словами журналіста, Фукс наразі намагається закріпити за собою моральне право визначати, хто далі керуватиме Харковом. Адже нині він заявляє, що діяв як посередник від олігарха Ігоря Коломойського і нібито навіть зміг домогтися скасування з'їзду у Харкові, куди прибув Янукович після втечі з Києва.

"І Фукс, і Аваков роблять ставку на нинішнього в.о. мера Харкова, секретаря міськради Ігоря Терехова. Фукс із Аваковим розподілили сфери впливу й роблять Терехова заручником своїх інтересів. Це явно не входить у плани Банкової", - заявив Лещенко.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року.

Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Харьковчанин

6 липня 2021, 06:14

И когда Добкин что-то стоил без Гепы? Это просто тупое мурло с огромными амбициями и куриными мозгами. Который рвется к власти при этом надеясь только хапать и вовремя сленять если припрут.

Харьковчанин

6 липня 2021, 06:04

Харькову не нужен мер наркоман, вор и любитель русского "мира".

Харьковчанин

6 липня 2021, 06:00

Добкина на вилы

Петя

5 липня 2021, 19:54

Пидары конченные когда же вас уже раком поставят и выебут нахуй

Vlad

5 липня 2021, 17:56

откуда вы взяли что Харьков за Добкина его давно уже нужно посадить даже за то что он надел футболку БЕРКУТА в 2014 прихвостень ЯНУКОВИЧА и подкаблучник Кернеса

Александр

5 липня 2021, 09:12

Быдлятник...

Маргинальный тип

5 липня 2021, 09:02

Почему Аваков не арестует допу ! По этой кернесовской подстилке надо танком проутюжить

Игорь

5 липня 2021, 07:16

Что Терехов мурло редкое что Допа говнюк

Татьяна

5 липня 2021, 07:11

Ничего подобного Харьков не любит ни Добкина ни Терехова

Роберт

5 липня 2021, 07:02

Добкин сдавал Харьков России в 2014. Это сепар и предатель.

Андрей

4 липня 2021, 22:47

Я, житель Харькова с 1973г , и видивший многих после развала СССР, хотел бы чтобы Харьков возглавил Добкин . В настоящий момент Терехов то же выполняет свои обязанности на 100% отлично . А Харьков это лакомый кусок для всех господ . Но прежде чем лесть в корыто как свиньи , сделайте для начало что-то для города , как говорится уменьшите проезд в городском транспорте до минимума , сделайте дороги все и не только центральные . А то каждый готов что он ЛучШий, но люди не глупые и все видят .

Меч

4 липня 2021, 22:36

Кто сказал что за Добкина Харьков? Что забыли кто в 2014 стоял на Харьковской площади за "руссссинский мир"? Кто распродовал земли Харькова?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися