Михайло Добкін: Аваков бере участь у виборах мера Харкова з дня смерті Кернеса

Як відреагував Михайло Добкін на відставку Арсена Авакова з посади голови МВС

Екс-глава Харкова Михайло Добкін заявив, що готовий до можливої участі Арсена Авакова, який подав заяву про відставку з посади глави МВС, в харківських виборах на пост мера. Відповідний пост політик опублікував в своєму телеграм-каналі.

"Сьогодні багато інформації про участь Авакова у виборах мера Харкова. Насправді він бере участь у виборах від дня смерті Кернеса. Для мене і моєї команди це факт. Факт, з яким ми стикаємося у своїй передвиборчій роботі як з проявом адмінресурсу, і як з тиском вулиці", - написав Добкін і додав, що готовий до такого розвитку подій.

Також він оприлюднив фрагмент свого інтерв'ю, яке він записав 6 липня, за тиждень до заяви Авакова про відставку, де він стверджував, що саме Авакова вважає своїм "головним конкурентом на виборах", а не "ставлеників його команди".

"Тому буду з ним боротися. Сподіваюсь, що його фантазії з приводу виборів мера в Харкові в плані щось підлаштувати, підрегулювати, підправити випаруються до дати проведення самих виборів", - підсумував Добкін.

Нагадаємо, 13 липня голова МВС України Арсен Аваков згідно з частиною першою статті 18 Закону України "Про Кабінет Міністрів України" подав заяву про відставку з посади Міністра внутрішніх справ .

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Джерело: https://t.me/dobkinmm/1273

Ваоентина

15 липня 2021, 11:35

Причиной назначения выборов на 21 октября 2021г.называлась неподача Тереховым в Раду полного комплекта документов. Рада тоже притормозила и получилась дата, которую хотели оппоненты харьковчан. Если не будет использован админресурс, если за Авакова не проголосуют больные из психбольницы и все военные г.Харькова и т.д.,то этот господин здесь не пройдет в мэры. Ещё очень возможна фальсификация при подсчёте голосов. Уж очень сладкое место разыгрывается и шакалы рвутся к корыту.

Жорж

15 липня 2021, 06:41

Тупого наркомана в мэры !

Клара

15 липня 2021, 05:50

Только человек без мозга может проголосовать за Авакова... Не зря же во времена Кернеса он сюда и носа не показывал...

Елена

15 липня 2021, 03:54

Светлана, поддерживаю. За Авакова!

Юра

15 липня 2021, 03:00

Аваков разворует Харьков. Как и область.эта тварь не Украинец и не харьковским.дорога ему одна в чурбандию .как всем чуркам.

Галина

15 липня 2021, 01:21

Добкин и только Добкин!

Светлана

14 липня 2021, 21:57

Лучше Аваков, чем допкин, Терехов и другие

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися