Мером великого міста повинен бути політик, який відстоює інтереси в Києві - Михайло Добкін (ВІДЕО)

Добкін вважає, що Терехов не політик

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що міський голова повинен бути не тільки господарником, а й політиком, оскільки він повинен відстоювати інтереси міста. Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю програмі "Їжакові зрозуміло" з Оленою Бондаренко - нового проєкту видання Vesti.ua.

"Я категорично проти визначення, що мер - це тільки господарник. Це на користь тих, хто не має ні характеру, ні харизми, ні авторитету. Мер - це політик. Тому що він визначає політику міста, розвиток міста. Він розставляє пріоритети. І він відстоює своє місто, свою громаду в суперечках в Кабінеті міністрів, з президентом і з іншими, які так чи інакше впливають на те, як місто буде розвиватися", - зазначив Михайло Добкін.


Нагадаємо, 6 червня в ефірі у Тиграна Мартиросяна на прохання обговорити Добкіна, як конкурента на виборах міського голови, Ігор Терехов заявив, що вважає його "листом, забутим на пошті", яке більше не потрібно обговорювати.

"Я хочу запитати у людини, який був поставлений Павлом Фуксом тимчасово виконувати обов'язки харківського міського голови: А сьогодні ви мене теж вважаєте забутим лист на пошті або щось змінилося у вас, у ваших уявленнях про мене чи про те, що буде. У мене все", - Михайло Добкін в прямому ефірі відповів Терехова на" забутий лист".

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися