У «Слузі народу» недовго думали: замість Товмасяна тепер буде Єгорова-Луценко

Кандидатуру Тетяни Єгорової-Луценку висунули на пост керівниці Харківського облради

У "Слузі народу" недовго думали, ким замінити Артура Товмасяна, який написав заяву про зняття з себе повноважень голови Харківської обласної ради. "Слуги народу" без суперечок і довгих обговорень висунули кандидатуру Тетяни Єгорової-Луценко на пост керівниці Харківської облради. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на портал "Objectiv.tv".

Про готовність Єгорової-Луценко стати на чолі Харківської облради стало відомо від пресслужби фракції "Слуга народу". Схоже, що там готувалися до того, що потрібно буде визначатися з новою кандидатурою, тому менше ніж за добу без тривалих обговорень одноголосно підтримали рішення висунути на найважливішу посаду в області заступника голови фракції.

Вже завтра на позачерговому засіданні депутати під час таємного голосування оберуть нового керівника депутатського корпусу.

"Objectiv.tv" підкреслює, рішення визначитися на кандидатурі Тетяни Єгорової-Луценко можна було передбачити, адже ще перед першою сесією новообраної ради в "Слузі народу" офіційно називали Єгорову-Луценко претенденткою від президентської партії на найвищий пост. Ось тільки в останній момент щось пішло не так і "слуги" запропонували на цю посаду Артура Товмасяна. Тепер у Тетяни Єгорової-Луценко з'явився другий шанс сісти в крісло глави Харківської облради, але, з огляду на попередній досвід, варто дочекатися сесії й голосування на ній.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Артур Товмасян на своїй сторінці в соцмережі Facebook спробував пояснити, чому прийняв рішення достроково скласти повноваження глави Харківської облради. Товмасян підкреслив, що совість його чиста і він має право законним демократичним шляхом відстояти своє ім'я.



Отче наш

18 серпня 2021, 16:05

Боже, избави город от селюков!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися