Політолог розповіла, чому з Єгоровою-Луценко «Слуга народу» в Харківській області не прогадала

Заступник голови фракції Слуга народу Тетяна Єгорова-Луценко завтра може очолити облраду

Заступник голови фракції "Слуга народу" Тетяна Єгорова-Луценко, яка має дуже хороші шанси завтра сісти в крісло глави Харківської облради, - іміджево виграшна фігура. Тут "слуги народу" вчинили продумане і правильне рішення. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в коментарі телеканалу "Simon" озвучила кандидат політичних наук Юлія Біденко.

За її словами, в "Слузі народу" ще на старті місцевої виборчої кампанії була відведена важлива роль Тетяні Єгоровій-Луценко. Вона була "прапороносцем гендерної рівності". Для "Слуги народу" в Харківській області просування Єгорової-Луценко на керівну посаду може мати дуже хороші наслідки в електоральному плані, тому як кандидатура Єгорової-Луценко виглядає трохи краще, ніж попереднього висуванця від президентської фракції.

Юлія Біденко не виключає, що, якщо 19 серпня по кандидатурі Єгорової-Луценко проголосують позитивно, то слід чекати також зміну заступників голови облради. З тими заступниками, що є зараз нова глава навряд чи знайде точки дотику. Політолог зазначила, що сьогодні в облраді жодна політична партія не має переважної більшості, тому логічно було б, якщо і в президії були представлені всі представники політичних сил.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в "Слузі народу" менше, ніж за добу визначилися з новою кандидатурою на пост глави облради. Замість Товмасяна тепер буде Єгорова-Луценко. Саме її кандидатуру розглянуть завтра на позачерговій сесії харківської облради. Все вирішиться під час таємного голосування депутатів.



Юрий

19 серпня 2021, 04:33

Достойный кандидат,который будет работать во благо Харьковщине!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися