Тимчасово в. о. голови ХОДА збирається стежити за виборами мера Харкова

Виконуючий обов'язки голови Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун розповів, які завдання поставив перед ним президент України

Виконуючий обов'язки голови Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун розповів про відверту розмову з президентом України, а також про поставлені Володимиром Зеленським йому завдання. За словами Скакуна, завдання всього чотири. Перше завдання - стабілізувати роботу обласного парламенту. Друге завдання - це підтримувати реалізацію президентської програми "Велике будівництво" в області. Третє завдання - робити все можливе, щоб пандемія на території області не набирала обертів. Четверта задача - це гарантувати законні, демократичні вибори мера міста Харкова восени цього року. Як інформує видання "Коментарі", про це пише портал "Kharkiv Today".

Олександр Скакун вважає, що з обранням сьогодні главою Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко перше завдання президента він виконав, тому що тепер буде стабілізована робота обласної ради і депутати будуть конструктивно, а головне - оперативно приймати важливі для області рішення. Що стосується інших трьох завдань, то над цим йде робота.

Зокрема, губернатор зупинився на питанні жовтневих виборів в Харкові. На його думку, це будуть складні вибори і потрібно підготуватися до того, щоб під час виборчої кампанії і в місті, і в області була стабільне життя і не було зайвих дискусій щодо тих чи інших кандидатів у мери. Тому все повинно бути стабільно і в вересні, і в жовтні. Вибори повинні пройти демократично. Також Скакун зазначив, в обласній організації "Слуги народу" ще не вирішили щодо кандидата на посаду Харківського міського голови.

Читайте також на порталі "Коментарі" - політичний експерт Юрій Чевордов сказав, що в Харкові на посаду мера реально претендують тільки Михайло Добкін, Юлія Світлична і Ігор Терехов.



Татьяна

21 серпня 2021, 15:26

Кадровая политика "слуг" хромает на обе ноги,так что ничего хорошего Харькову и области не сулит

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися