«Повний провал». Бойко прокоментував скорочення промисловості в Харківській області

Юрій Бойко прокоментував скорочення промисловості в Харківській області

Під час візиту в Харків співголова "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко прокоментував різке скорочення промисловості в регіоні. Про це пише "Вечірній Харків".

Так, Бойко заявив, що падіння індексу промислової продукції Харківської області на 15% щодо грудня 2018-го демонструє "повний провал". На думку глави ОПЗЖ, показники говорять про те, що "немає економічної політики і у держави, і у губернатора".

Зазначимо, дані, які прокоментував Юрій Бойко, були оприлюднені Державною службою статистики України. У статистичному зведенні містилися показники зростання і падіння індексу промислової продукції по регіонах. Виявилося, що у Харківській області, у порівнянні з груднем 2018 року, показник склав лише 85%. Гірше по Україні йдуть справи тільки в Закарпатській області.

Нагадаємо, як писав портал "Коментарі. Харків", сьогодні, 27 січня, голова міської організації "Опозиційної платформи" Андрій Лесик спробував провести біля будівлі ХОДА мітинг "на захист російської мови", проте він закінчився так і не розпочавшись. Справа в тому, що заходу завадили націоналісти, які прийшли висловити свою позицію стосовно цього питання.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися