Екс-головлікар лікарні в окупованій Горлівці очолив харківський облздрав

Медик також був заступником голови міської організації "Партії регіонів"

Департамент охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації очолив колишній керівник лікарні в окупованій Горлівці Вадим Іванніков. Про це свідчить розпорядження опубліковане на офіційному сайті ХОДА.

picture

Відомо, що до свого призначення Іванніков обіймав посаду керівника Краматорської міської лікарні №1. Втім, велика частина кар'єри чиновника пройшла в рідній Горлівці. Крім того, медик обіймав посаду заступника голови міської організації "Партії регіонів" і був уповноваженою особою цієї політичної сили на парламентських виборах 2012 року. Інформація про це стала відома з відкритих джерел.

У 2010 році медик з Донецької області очолив місцеву лікарню №1 і зберіг за собою посаду навіть після приходу терористів. За повідомленнями ряду ЗМІ, через півтора року його заарештували бойовики, але потім відпустили на свободу. Потім Іванніков очолив лікарню в Краматорську.

В останню декларацію медик вніс автомобіль Toyota RAV4 2013 року і 240 тисяч гривень зарплати (з них 43 тисячі Іванніков отримав від місцевого управління СБУ як хірург). Крім того, лікар вказав чотири земельних ділянки, дачу в Святогірську, а також будинок у Горлівці.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в мерії пояснили, чому не закриватимуть школи в Харкові на карантин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися