Харківська міськрада збереться, щоб звільнити Терехова: деталі

Для реєстрації Ігоря Терехова мером міста, йому необхідно скласти повноваження секретаря

У четвер, 11 листопада, Харківська міська рада збереться на позачергову сесію. На порядку денному – дострокове припинення повноважень секретаря міськради Ігоря Терехова. Про це пише "Суспільне".

Відповідне розпорядження вже підписано Тереховим.

"У проєкті порядку денного одне питання: "Про дострокове припинення повноважень секретаря Харківської міської ради 8 скликання" та "Різне", - повідомили у пресслужбі мерії.

Зазначається, що напередодні було змінено час проведення восьмої позачергової сесії. Її перенесли з 11:00 до 16:00.

Представники харківської міської територіальної виборчої комісії розповіли журналістам "Суспільного", що для реєстрації Ігоря Терехова мером міста йому необхідно скласти повноваження секретаря. Таке питання має розглядатись на сесії міськради. Пакет документів, включаючи підтвердження звільнення Терехова, мають отримати у міській комісії, розглянути протягом п'яти днів, зареєструвати міського голови та вручити йому посвідчення на сесії міськради.

Раніше "Коментарі" писали, що 31 жовтня відбулися вибори мера Харкова. Так, 50,66% харків'ян підтримали Ігоря Терехова, що допомогло перемогти в один тур. Політичний експерт Олена Броницька розповіла виданню "Коментарі", що привело саме до такого результату.

"Терехову пощастило стати мером міста Харків лише виключно через використання адміністративного ресурсу та свого посадового місця. Враховуючи, що у Харкові проживає понад два мільйони виборців, за нього проголосувало лише 146 тисяч. Ця цифра вже про щось говорить. Тому, якби він не був тривалий час виконувачем обов'язків міського голови, він би не став мером", - каже експерт.



Джерело: https://comments.ua/

Руслан

11 листопада 2021, 11:49

Уважения больше чем власть.

Татьяна

11 листопада 2021, 09:57

Прекрасно а тут только раз икарьере и любви конец

Седой граф

11 листопада 2021, 08:55

Не надо лукавить! Не 50,66% харьковчан, а 50,66% проголосовавших! Это как минимум введение в заблуждение!

де ви набрали 2 мільйони виборців?

10 листопада 2021, 13:19

де ви набрали 2 мільйони виборців?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися