Хто став новим депутатом Харківської обласної ради

Ніна Сільченко посіла місце Вікторії Білявцевої

На початку сьогоднішнього пленарного засідання голова ОВК зачитала відповідну ухвалу Харківської обласної територіальної виборчої комісії, згідно з якою новим депутатом Харківської обласної ради стає Ніна Сільченко. Про це повідомляється у прес-службі Харківської облради.

За інформацією джерела, новообраний депутат Ніна Сільченко зайняла місце Вікторії Білявцевої у "Блоці Світличної "Разом!". Голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко привітала Сільченка та побажала депутату успіхів у подальшій громадській діяльності.

Відомо, що Ніна Сільченко є матір'ю Катерини Сільченко – українського дизайнера одягу та засновників бренду the COAT by Katya Silchenko. Депутат проживає в селищі Бабаї та є головою фірми "Горкоопторг".

picture

Фото: Vogue UA

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував своїх читачів про те, що у Харківській області партія "Блок Світличної "Разом!"" ініціювала відкликання депутата Харківської обласної ради Вікторії Білявцевої. У політсилі зазначили, що рішення, яке було ухвалено одноголосно, направлено до вищого правлячого органу партії для остаточного розгляду. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що заступником голови Харківської облради 25 листопада став депутат ОПЗЖ Богдан Мальований. За Богдана проголосував 71 депутат зі 120. Проти нього було лише 19 осіб. Варто зазначити, що Малєваного на посаду представила голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луц. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися