Яку зарплату отримав мер Харкова у 2021 році

31 грудня Ігор Терехов задекларував свою зарплатню

Міський голова Харкова Ігор Терехов задекларував свою першу зарплатню на посаді мера. Інформація про це з'явилася у Єдиному державному реєстрі декларацій.

За опублікованими даними, за кілька місяців роботи на посаді мера Терехов отримав від Харківської міської ради заробітну плату у розмірі 258 646 гривень. Інформація про суттєві зміни у майновому стані була внесена до декларації Терехова за 2021 рік 31 грудня.

Зазначимо, що у березні 2021 року Ігор Терехов, бувши секретарем Харківської міської ради 8 скликання та депутатом Харківської міської ради 8 скликання, подав декларацію, у якій вказав, що йому та його матері належить квартира у Харкові. Ще дві квартири Терехов орендував.

У графі транспортних засобів зазначено, що Терехов орендував автомобіль Mercedes-Benz GL 350 CDI 2013 випуску. До речі, з цінних речей майбутній мер задекларував наручний годинник Omega Speedmaster Automatic.

Зарплата, отримана Тереховим за 2020 рік у Харківській міській раді, склала 1 455 519 гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що Ігор Терехов зізнався, з ким має роман, розкривши ім'я своєї обраниці на всю країну. За словами міського голови, разом зі своєю коханою вони не приховували ні від кого своїх стосунків. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що чиновники Терехова почали заробляти більше, ніж зазвичай. Відповідні повідомлення про зміни у майновому стані подали три заступники харківського міського голови. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися