Директор Харківського обласного центру онкології приєднався до команди Світличної

Основною мотивацією для вирішення приєднатися до "Разом" у головного онколога привела до позитивних змін в онкоцентрі за останні 3,5 року

Генеральний директор КНП "Обласний центр онкології" Денис Скорий заявив, що йде на місцеві вибори в Харкові та області разом з командою народного депутата України Юлії Світличної. Про це він написав у своєму Facebook

"Основні досягнення, які були зроблені в моєму житті, стали можливі лише завдяки команді! Команді, у якій сильний і перспективний лідер! Яка має вектор на розвиток, якість і процвітання в незалежній Україні! Однодумці! Тому я, поза жодними сумнівами, йду далі з Командою Блоку Юлії Світличної "РАЗОМ", - розповів Денис Скорий.

Основною мотивацією для головного онколога став то факт, що за останні 3,5 року роботи у сфері розвитку Обласного центру онкології вдалося досягти серйозних результатів.

Скорий підкреслив, що підприємство реструктуризувати, впровадили сучасні міжнародні стандарти в діагностиці та лікуванні, сформували контакти зі світовими онкоцентрами, а також удосконалили технологічну складову підприємства, що дало можливість для унікальних операцій, частина яких провели вперше не лише в Україні, а й в Європі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області голова Зачепилівської районної державної адміністрації Олена Петренко подала у відставку у зв'язку з незгодою з "Слугою народу" і політикою, яку зараз підтримує глава ХОДА Олексій Кучер.
"Вирішила йти на місцеві вибори з Блоком Світличної" Разом "та ініціативною групою" Реверс ". Долучається до сили, яка зможе принести зміни нашого району на краще, а прикладів дійсно дуже багато, за останні 5 років", - заявила Петренко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися