Головлікар Харківського центру акушерства і гінекології йде на вибори з командою Світличної

Крім Юлії Світличної головний акушер Харкова Валерій Пітько не розглядає нікого як команду, з якою можна балотуватися в облраду

У Харкові керівник Державної установи "Український медичний центр акушерства, гінекології та репродуктології МОЗ України" Валерій Пітько вирішив балотуватися на місцевих виборах разом з командою Юлії Світличної. Про це він повідомив у своєму Facebook

Головний акушер зазначив, що крім Юлії Світличної йому з влади ніхто не допомагав. І поставив у приклад випадок з лікарнею в Новій Водолазі.

оли декілька років тому постало питання про закриття Нововодолазької ЦРЛ, мені ні до кого було більше звернутись, як до голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної. Це перший губернатор, що відвідала лікарню, особисто пройшлася по палатах, подивилася в яких умовах та за допомогою якого обладнання лікуються хворі. Завдяки персональному контролю Юлії Олександрівни нам вдалось не тільки зберегти районну лікарню, а й провести її реконструкцію", - написав Пітько.

Також головний акушер зазначив, що за підтримки народного депутата України тепер в Харкові лікують безпліддя безкоштовно.

"Юлія Світлична проявляє себе як впевнений прогресивний лідер, людяний та соціальноналаштований керівник, сила слова якої перемагає всі умовності та обставини! За її підтримки вперше в Україні уже більше року успішно здійснюється безкоштовне лікування безпліддя методом допоміжних репродуктивних технологій за кошти обласного бюджету в рамках програми "Здоров’я Слобожанщини", що допомогло багатьом безплідним парам відчути радість батьківства", - додав Пітько.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Генеральний директор КНП "Обласний центр онкології" Денис Скорий заявив, що йде на місцеві вибори в Харкові та області разом з командою народного депутата України Юлії Світличної.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися