Вибори в Раду: ЦВК зареєструвала «клона» Світличної та ще чотирьох кандидатів

Всього в 179-му виборчому окрузі зареєстровано 19 кандидатів, а вибори відбудуться в березні

Сьогодні, 14 лютого, Центральна виборча комісія зареєструвала ще п'ять кандидатів у народні депутати у 179-му окрузі в Харківській області. Причому, один з них – так званий клон депутата облради Юлії Світличної, яка також балотується в нардепи. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

Згідно з останніми даними, до передвиборної гонки приєдналися такі кандидати: самовисуванці Яна Світлична, Микола Музиченко і Євгенія Агеєва, Віктор Іллєнко із партії "Україна понад усе" і Дмитро Огурцов із політсили "Життя". Всього ж у 179-му виборчому окрузі зареєстровано 19 кандидатів, а вибори відбудуться в березні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після того, як депутат облради Юлія Світлична заявила про те, що буде балотуватися в нардепи від 179-го округу, в Комітеті виборців України заявили про відродження технології клонів. За словами голови КВУ Олексія Кошеля, свою декларацію від цього ж округу подала ще один кандидат, ім'я та прізвище якої співзвучні з даними депутата. Якусь Яну Світличну назвали кандидатом-клоном.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися