Ігор Черняк зажадав проведення позачергової сесії Харківської міськради (документ)

Кандидат в мери хоче зібрати міських депутатів через складнощі в роботі сфери здоров'я

Кандидат на посаду Харківського міського голови від "Блоку Світлічної Разом!" Ігор Черняк закликав провести позачергову сесію міської ради. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Раніше недавню сесію, призначену на кінець вересня, перенесли на невизначений термін. Черняк відзначив, що жителі міста через це стали заручниками політичної ситуації в місті.

"Так, хворі на цукровий діабет позбавлені можливості отримувати необхідні ліки за бюджетні кошти. Немає сесії - немає коштів - немає ліків! Абсолютно цинічний ланцюжок, в якому крайніми залишаються прості люди. Критична ситуація склалася у сфері охорони здоров'я. Лікарні перевантажені, лікарі працюють на межі можливостей, лікарських засобів не вистачає", - зазначив кандидат в мери.

Ігор Черняк сказав, що потрібно перерозподілити гроші платників податків.

"Необхідно терміново перерозподілити кошти міського бюджету і направити їх:

- на перепрофілювання ліжок для потреб хворих ковід;

- створення додаткових ліжко-місць в лікарнях;

- закупівлю необхідного медичного обладнання для організації польових госпіталів та інших подібних місць розміщення пацієнтів;

- введення доплат медичним працівникам, які працюють в умовах поступної епідемії", - підкреслив Черняк.

Другим важливим невирішеним питанням антикорупціонер назвав опалення.

"І ще одна" точка кипіння "- це початок опалювального сезону. На Харківських теплових мережах знову багатомісячні борги із зарплат. Працівники - на межі зриву опалювальний сезон - на носі, харківська міськрада - не може зібратися! Такого в Харкові ще не було. На порозі зими та в розпал епідемії місто залишилося фактично без дієздатної влади. Саме тому, я вимагаю скликання позачергової сесії! Для термінового розв'язання згаданих питань! Сподіваюся, що секретар міськради Новак прислухається до здорового глузду і згадає, що саме на ньому персонально лежить відповідальність за бездіяльність міської влади в цей критичний момент! ", - підсумував Черняк і опублікував фото документа зі своїм зверненням до секретаря Харківської міської ради.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, кандидат в мери Харкова від команди народного депутата Юлії Світличної "Разом!" антикорупціонер Ігор Черняк закликав посадити винних з Харківського коксохіму за вибори в атмосферу міста .



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися