Кандидат на посаду мера Харкова Черняк викликає опонентів на дебати (відео)

Антикорупціонер переконаний, що кандидати повинні демонструвати конкуренцію ідей і підходів

За тиждень до місцевих виборів кандидат на посаду мери Харкова від "Блоку Світличної. Разом" Ігор Черняк запропонував провести дебати.

"У всьому цивілізованому світі саме на дебатах вирішуються долі держав і партій. Саме дебати допомагають людям визначитися і розібратися. Саме дебати - це must будь-яких виборів!", - зазначив на своїй сторінці в Facebook Черняк.

Депутат зазначив, що в Харкові за крісло мера борються тільки за допомогою бордів, роликів та листівок, а йти на діалог, дискутувати і демонструвати конкуренцію ідей і підходів з кандидатів мало хто хоче.

"І якщо з Геннадієм Кернесом все зрозуміло, і в його випадку є об'єктивні причини, то що інші кандидати? Решта мовчать! Хоча я думаю, що вийшла б цікава дискусія", - зазначив Ігор Черняк.

Черняк також окремо звернувся до діючого глави Харківської ОДА Олексія Кучера, який йде на місцеві вибори від Президентської партії "Слуга Народу".

"Адже всі ми пам'ятаємо, як Володимир Зеленський і Петро Порошенко дебатували на "Олімпійському"! Так що, Олексій Володимирович, за заповітами Володимира Олександровича жити будемо? Або тільки тепла ванна з готовими питаннями і спеціальними співрозмовниками?", - йдеться в зверненні Черняка.

Нагадаємо, що активіст "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк йде на місцеві вибори за підтримки народного депутата Юлії Світличної. На думку політологів, саме під брендом Світличної почнеться консолідація умовно патріотичного табору.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися