Ігор Черняк об'єднується з командою Юлії Світличної та йде на вибори мера

Антикорупціонер та депутат міської ради вирішив позмагатися за крісло міського голови

Заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк буде балотуватися на посаду Харківського міського голови за підтримки народного депутата України Юлії Світличної. Про це 29 липня антикорупціонер повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Він написав, що п'ять років намагався припинити "театр одного актора" у Харківській міській раді та досяг деяких істотних результатів.

“5 років тому, коли я йшов у Харківську міськраду, я обіцяв зробити все можливе, щоб сесійний зал перестав бути театром одного актора. Ці 5 років були роками боротьби. Боротьби за відкритість і прозорість. За чесні та зрозумілі правила. За адекватні пріоритети розвитку нашого улюбленого міста. Ці 5 років ми боролися і перемагали. Боролися за здорове архітектурний вигляд нашого міста та запобігли поява чергового "одоробло" на центральній площі. Боролися проти земельного дерибану і таки поховали сумно "кооперативну схему". Боролися за відкритість публічних фінансів і домоглися більшої ефективності в роботі комунальних підприємств", - зазначив Черняк.

Зараз, щоб протистояти чинній владі, Ігор Черняк вирішив у своєму прагненні стати мером Харкова об'єднатися з командою Юлії Світличної, "як найбільш потужної системної проукраїнської політичної сили в нашому регіоні".

“Однак, Харків сьогодні потребує системних і суттєвих змін. Змін, які зроблять наше місто краще, а не "лудше". Сучасним, а не феодальним. Комфортним і безпечним, а не ілюзорно "успішним". Саме для того, щоб зробити ці зміни реальними я йду на посаду Харківського міського голови.

Йду разом з командою Юлії Світличної, як найбільш потужної системної проукраїнської політичної сили в нашому регіоні. Сили, яка має значний управлінський досвід, так і бачення розвитку міста та області. Ми не будемо змагатися бордами або сумнівними технологіями. Ми будемо презентувати концепції розвитку та пріоритети, ідеї та рішення, конкретні кроки та пропозиції", - додав Ігор Черняк.

Крім того, громадський активіст заявив, що буде боротися за Харків, як європейське місто, в якому кожен житель повинен бути захищений і мати перспективи для розвитку.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Україні в жовтні відбудуться місцеві вибори, до яких вже готуються харківські політики. Експерт Максим Гончаренко оцінив шанси команди мера Геннадія Кернеса, пропрезидентських "слуг народу" і всіх тих, хто може вступити в політичні перегони в Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися