У Харківській області зафіксовані перші порушення "Дня тиші" (відео)

Уздовж дороги одного з населених пунктів так і не зняли рекламу кандидата від партії президента

У селищі міського типу Циркуни, що в Харківській області відзначаються перші порушення "Дня тиші" перед місцевими виборами-2020. Про це повідомили читачі Telegram-каналу ВЕХА.

Уздовж дороги через населений пункт стоять білборди з рекламою кандидата від партії "Слуга Народу" Олексія Прокопенка. Користувачі опублікували Відеофакт.


"СМТ Циркуни - рекламні борди ніхто не зняв і таких багато і різних", - йдеться в написі під відео.

Нагадаємо, в Харкові, Харківській області та по всій Україні сьогодні, 24 жовтня, настав "День тиші".
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, "Коментарі" та рейтингова платформа   RATINGS: Comments.UA   підбили підсумки серії опитувань, в рамках яких ми з'ясували - кому українці прямо зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі - Харків, де чинний мер Геннадій Кернес продовжує проходити лікування за кордоном, але це не заважає йому перемагати з великим відривом.

Погана якість доріг, убитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води, що протікають дахи та брудні вулиці... Ці та багато інших злободенні проблеми добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх рішення. Тому критиці піддаються всі - від самих дрібних чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися