Мера Харкова можуть ховати від людей скільки завгодно довго, - експерт

Тільки наближеним до Кернеса відомо живий він чи ні

Сьогодні ситуація з мером Харкова вражає. Про це в інтерв'ю "Коментарям" заявила політичний експерт, консультант з політичного та антикризового PR Тетяна Лупова.

Вона каже, що тільки ті, хто має прямий доступ до новообраного Харківському голові, знають точну інформацію про стан його здоров'я.

"Насправді ж ніхто, крім наближених, не знає точно, живий він чи ні. Коли немає правдивої інформації, яку легко перевірити, відкривається поле для маніпуляцій і провокацій, - пояснює експерт. - Кому це може бути вигідно? Тим, хто програв конкурентам, наприклад".

Поки точно не ясно, хто буде керувати містом, якщо Кернеса будуть довго лікувати. Але є нюанс.

"Стає навіть цікаво, скільки його зможуть ховати від людей і ігнорувати питання про стан його здоров'я? Втім, в нашій країні це запросто може відбуватися як завгодно довго, - впевнена Тетяна Лупова. - Поки ж побажаємо якнайшвидшого одужання самому Геннадію Кернесу і (про всяк випадок) - здорового глузду його оточенню".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові досі не з'явився новообраний мер міста Геннадій Кернес, який досі знаходиться на лікуванні в німецькій клініці "Шаріте". Ситуація складна і неоднозначна і якщо з ним дійсно щось не так, то його команді потрібен час, щоб підготувати гідну заміну - впізнавану політичну фігуру. Лікарняний якраз дасть цей проміжок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися