У Харківській мерії розповіли, коли повернеться Кернес

До початку першої сесії міськради міський голова буде вже на місці

Новообраний мер Харкова Геннадій Кернес, який пішов на третю каденцію, прибуде в місто до 20 грудня. Про це повідомив його перший заступник Ігор Терехов на пресконференції 5 листопада, передає Суспільне.

"Те, що стосується Геннадія Адольфовича Кернеса, ми повинні провести сесію до 20 грудня. Так говорять нам все юридично регламентовані документи. До 20 грудня Геннадій Адольфович буде в Харкові. Він проведе сесію. Інших сценаріїв ми не розглядаємо і їх бути не може", - заявив Терехов.

Він запевнив, що на першій сесії Кернес проведе всі офіційні процедури.

"Я пропоную ЗМІ, нашим політичним опонентам, якщо такі є, перегорнути сторінку, тому що це місцеві вибори, і почати з чистого аркуша. Ось ми почали з чистого аркуша, ми будемо розмовляти, домовлятися про спільну роботу, конструктивної роботи, і, відповідно на місцях буде те ж саме", - сказав Терехов.

Перший заступник мера пов'язав всі заяви про стан Кернеса з передвиборчою кампанією і запропонував "зарити сокиру війни".

"Зарили сокиру війни та пішли працювати для людей", - підкреслив Терехов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, якщо з Кернесом дійсно щось не так, то його команді потрібен час, щоб підготувати гідну заміну - впізнавану політичну фігуру. Лікарняний якраз дасть цей проміжок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися