Член ЦВК назвав приблизну суму, яка знадобиться на перевибори мера Харкова

Виборчий процес може затягнутися через фінансову та політичну сторони

Перевибори мера Харкова можуть затягнутися невизначений термін. Таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив член ЦВК Юрій Мірошниченко.

Він вважає, що нові вибори Харківського міського голови - "політичне питання" і за затягування цих виборів ніхто не буде відповідати. Крім того, вибори коштують великих грошей, а це фінансування з бюджету.

"Це велике навантаження, десятки мільйонів гривень, це необхідна процедура. Вибори - процедура, без якої не може бути реалізована місцева влада, яка вибирається на певний період. У бюджеті потрібні відповідні кошти", - зазначив Мірошниченко.

Нагадаємо, політтехнолог Олег Постернак поділився своєю думкою про проблеми, які тягне за собою смерть Геннадія Кернеса. На його думку, Харків чекає зіткнення інтересів команди Кернеса, яку зараз очолює Терехов, відомого харківського бізнесмена Ярославського, групи Фельдмана, групи Райніна-Світличної, міністра внутрішніх справ Авакова та Офісу президента з його свитою "слуг".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це повідомили його найближчі родичі та друзі в соціальних мережах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися