У Харківській області розповсюджують фейки проти кандидата в нардепи Світличної

У Краснограді затримали агітаторів проти Юлії Світличної

Вчора, 23 лютого, в Краснограді місцеві волонтери виявили агітаторів, які поширювали друковану продукцію з неправдивою провокаційною інформацією в рамках передвиборної кампанії до Верховної Ради по 179 округу. Фейк був проти кандидата в народні депутати Юлії Світличної. Про це пишуть у соцмережах.

Як відомо, агітаторів доставили в місцеве відділення поліції, де їх діям дадуть правову оцінку і з'ясують, хто за цим стоїть.

picture

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", депутат облради Світлична Юлія вирішила покращити життя не лише в рідному регіоні, але і України в цілому. Політик прийняла рішення балотуватися в нардепи від 179 округу, де, за її словами, потрібно багато чого зробити.
Також нагадаємо, що в рамках робочого візиту в Красноград Юлія Світлична зустрілася з представниками громади для вивчення проблем міста та пошуку їх вирішення у правовому полі. В ході візиту депутат Харківської облради відвідала місцевий ринок, а також побувала на місцевій агрофірмі "Пісчанська", що забезпечує сотні жителів Краснограду робочими місцями і має на балансі більше тисячі дійних корів, випускаючи продукцію на базі сучасних технологій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися