Під Харковом правоохоронці в штатському стежили за кандидатом у нардепи Юлією Світличною

Довірені особи лідера виборчих перегонів у 179 окрузі на Харківщині звернулися до ДБР та Нацполіції

На Харківщині у 179 виборчому окрузі на стеженні за кандидатом у народні депутати України Юлією Світличною упіймали двох правоохоронців в штатському. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ", передають "Коментарі. Харків".

Довірена особа лідера виборчих перегонів Юлії Світличної Анатолій Попов і адвокат Олексій Шевчук повідомили, що неодноразово фіксували незаконне стеження за кандидатом. Люди, що проводили стеження, представилися співробітниками правоохоронних органів, але пред'являти посвідчення відмовилися.

picture

Фото: "Цензор.НЕТ"

"Зокрема, такий інцидент зафіксований 20 лютого під час роботи лідера виборчих перегонів в Лозовій. Спіймали на незаконному стеженні двох чоловіків в штатському на "Мазді" червоного кольору з херсонської реєстрацією", - розповів Анатолій Попов.

picture

Фото: "Цензор.НЕТ"

В команді кандидата подібні дії розцінили як грубе втручання у виборчий процес і перешкоджання кандидатові вести законну агітацію. Там офіційно звернулися до ДБР та Нацполіції з вимогою перевірити, хто з представників влади віддавав наказ вести стеження за Юлією Світличною.

Адвокат Олексій Шевчук повідомив, що не виключає підготовку протиправних дій щодо нанесення фізичної шкоди Юлії Світличній з метою усунення з виборчих перегонів найбільш рейтингового кандидата, та зазначив, що слідство має перевірити і визначити, чи були залучені до протиправних дій представники правоохоронних органів в офіційний робочий час. Крім того, правник закликав оперативно розслідувати всі факти протиправних дій.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична зробила два робочих візити до Зачепилівського та Сахновщинського районів Харківської області. Там депутат зустрілася з місцевими жителями, щоб вивчити проблеми районів та знайти шляхи їх вирішення. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися