Лідером довіри серед місцевих політиків Харківської області є Юлія Світлична, - соціологи

Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування серед мешканців виборчого округу №179, на якому відбудуться вибори у Верховну Раду, і визначила електоральні симпатії

Лідером довіри серед місцевих політиків Харківської області є Юлія Світлична. Про це інформує соціологічна група "Рейтинг", яка провела опитування серед жителів виборчого округу №179, на якому у березні відбудуться вибори у Верховну Раду.

За інформацією соціологів, депутату облради Юлії Світличної довіряють 70% опитаних, а не довіряють - 21%. Тим часом голові Харківської обласної ради Сергію Чернову довіряють 24%, не довіряють - 22%, а 45% людей і зовсім його не знають. Голові Харківської ОДА Олексію Кучеру висловили довіру 24% респондентів, 29% йому не довіряють, 28% - не знають його, а 19% опитаних вагалися з оцінками. Вікторію Алексейчук від партії "Слуга народу" переважно респонденти не знають (84%). Довіряють їй лише 3%, не довіряють - 11%.

Що ж стосується майбутніх виборів, лідером електоральних симпатій серед кандидатів є Юлія Світлична, яку готові підтримати 62,3% тих, хто вже визначився і має намір взяти участь у голосуванні. 12,5% підтримують Вікторію Алексейчук як кандидата від партії "Слуга народу", 8,5% - Олександра Діденка як представника партії "Опозиційна платформа "За життя". Рейтинг інших кандидатів - менше 2%. До речі, до цього часу ще не визначився з кандидатом кожен п'ятий виборець.

Як раніше повідомляли "Коментарі", депутат облради Світлична Юлія вирішила покращити життя не лише в рідному регіоні, але і України в цілому. Політик прийняла рішення балотуватися в нардепи від 179 округу, де, за її словами, потрібно багато чого зробити.
Також нагадаємо, що в рамках робочого візиту в Красноград Юлія Світлична зустрілася з представниками громади для вивчення проблем міста та пошуку їх вирішення у правовому полі. В ході візиту депутат Харківської облради відвідала місцевий ринок, а також побувала на місцевій агрофірмі "Пісчанська", що забезпечує сотні жителів Краснограда робочими місцями і має на балансі більше тисячі дійних корів, випускаючи продукцію на базі сучасних технологій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися