"Брудні агітки - на макулатуру!": Світлична записала відеозвернення щодо ситуації на окрузі 179 у Харківській області

На Харківщині готуються викривити результати волевиявлення громадян під час довиборів

Проти депутата Харківської обласної ради, кандидатки у народні депутати по ОВК №179 Юлії Світличної розгорнута "масштабна та брудна кампанія". Про це розповіла сама Світлична у відеозверненні, оприлюдненому на своїй офіційній сторінці в Facebook.

 "Нас з вами намагаються одурити: придумати двійників, намалювати брудну листівку, приписати до якихось партій, шпигувати за нами. Що ж рухає цими людьми? Знаєте, у ненависті немає партійного прапора, а у злості відсутні владні посади. Але і злість, і ненависть керують конкретними людьми, в яких є і партійний прапор, і владні посади", - сказала Світлична.

Депутат Харківської обласної ради також зауважила, що ці люди замість того, щоб чесно робити свою роботу й покращувати життя виборців, всіх дурять. Зі слів Світличної, був виявлений цілий тираж брудної агітації, спрямованої проти неї.

"Ми знаємо, хто це робить і навіщо", - підкреслила Світлична та закликала мешканців округу збирати листівки з чорним піаром і здавати їх на макулатуру.

"Друзі, знайте: вони роз’єднують нас, але ми сильніші. Вони хочуть одурити нас, але ми розумніші. Вони хочуть зруйнувати створене, але не розуміють головного. Їм не вдасться. Енергія перетворень сильніша. І правда сильніша. Бо ми з вами разом", - підсумувала Світлична.


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині з'явилася інтерактивна карта ям і снігових заметів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися