"Ігоре, за тітушками не сховаєшся". "Время Добкіна" відповіло на спалення автомобілів

Під стінами міськради працівники видання влаштували протест

Перед початком сьогоднішньої сесії міськради у Харкові перед будівлею влаштували акцію проти залякування працівників видання "Время Добкина" тітушками.

На акцію зібралися близько ста осіб, в тому числі співробітники редакції, активісти й волонтери, які прийшли, щоб висловити неприйняття залякування у будь-який спосіб опонентів нинішньої тимчасової влади, повідомляє RegioNews.

Люди принесли із собою плакати "Терехов = сваволя", "Рукописи не горят. Терехов, читай классику", "Терехов - трус", "Игорь, что сожгут завтра?", "У Терехова подгорело", "Терехов горит от страха", "Игорь, за титушками не спрячешься".

У відповідь на учорашні злочини зі спаленими автівками, вінками та загрозами на стінах протестувальники також принесли з собою похоронні вінки - цілих п'ять.

"Провокатори влаштували чергову акцію залякування проти редакції видання "Время Добкина", - пояснили свої мотиви протестувальники. Вони нагадали, що вчора вночі були спалені автівки працівників видання, а на стінах залишили погрози про розправу та три поминальні вінки.
Учасники акції вважають цю подію "політичною провокацією невстановлених осіб", особистості яких, скоріш за все, так і залишаться невідомими.

"Время Добкина" вийшло продемонструвати міській владі, що вони є, повернути вінки, які залишили нашим працівникам, Терехову, а також побажати успіхів тимчасовому меру, не боятися та не залякувати інших", - пояснили учасники.

За їхніми словами, вінки, які вони поклали до будівлі міськради, є їхньою відповіддю на "провокації та залякування тітушок". Протестувальники розповідають, що подібні інциденти трапляються вже протягом кількох тижнів, а тітушки навіть не приховують, що їх найняли, аби зупинити розповсюдження видання "Время Добкина".

Нагадаємо, у ніч із 19 на 20 квітня невідомі підпалили автівки двох працівників видання "Время Добкина", які займаються дистрибуцією та адміністративними питаннями. Біля машин залишили вінки, а на стіні будинку одного з постраждалих написали погрозу про розправу.

"Коментарі" розповідали, що у виданні "Время Добкина" вважають ці злочини провокацією на адресу редакції, адже зловмисники вже кілька разів нападали на їхніх волонтерів і використовували різні засоби тиску.

У виданні "Время Добкина" вважають дії провокаторів цинічними й вимагають ретельної уваги до підпалів з боку правоохоронних органів.



Антибандит

23 квітня 2021, 07:21

Время бандитов,/ катал и жидов?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися