Білецький та Порошенко об'єдналися в Харкові для допомоги Терехову, - експерт

Експерт прокоментував інтерв'ю Андрія Білецького сайту "Букви"

"Нацкорпус" Андрія Білецького та "ЄС" Петра Порошенка стали союзниками в Харкові для допомоги в.о. мера Ігорю Терехова. Про це в блозі на сайті "Коментарі" написав політичний експерт Юрій Гаврилечко, коментуючи інтерв'ю Андрія Білецького сайту "Букви".

Гаврилечко сказав, що своїм інтерв'ю Білецький "підсипав перцю" у харківські вибори, оскільки воно повністю було їм і присвячено. При цьому в інтерв'ю Білецький заявив, що Ігор Терехов - єдиний сильний кандидат для харків'ян.

"І що б він ще міг сказати, якщо його "Нацкорпус"- абсолютно підконтрольна Арсену Авакову організація, яка кроку не зробить без його схвалення та узгодження. Ну а Терехов - кандидат Авакова. Так що легка критика на адресу Терехова з боку Білецького є всього лише спробою сором'язливо прикрити готовність "Нацкорпусу" включитися у виборчу кампанію в Харкові на стороні Ігоря Терехова", - вважає експерт.

Гаврилечко додав, що політтехнологи та соціологи близькі до Порошенка також допомагають Терехову. Юрій вважає, що навіть якщо у "ЄС" на харківських виборах з'явиться свій кандидат то його роль буде виключно технічною, а перемога Терехова на виборах - єдиний шанс для "ЄС" залишитися в Харкові хоч скільки-небудь значущою політичною силою. Для цього Порошенко об'єднується з Білецьким, щоб спільними зусиллями втримаються в Харкові.

"А ось те, що вже зараз в бій вступає така важка артилерія - це точно з переляку. Мабуть, інших ресурсів підіймати рейтинг Терехова вже немає", - підсумував експерт.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.



Ася

20 травня 2021, 07:46

... победит тот, кого не поддержат нацики!

Сергей

18 травня 2021, 14:29

По Добкину я не был ы столь категорично оптимистичен. Многие в Харькове асоциируют Терехова с Кернесом (всё-таки его правая рука) и знают про конфликт между Добкиным и Кернесом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися