Добкін розповів, як Терехов і Аваков використовують адмінресурс у Харкові

Добкін спростував чутки про те, що він не піде або його не допустять до виборів

Екс-глава Харкова Михайло Добкін заявив, що в місті при підготовці до виборів заради Терехова задіяли адмінресурс міської влади, системи Міністерства внутрішніх справ (МВС) і місцевий криміналітет. Відповідну заяву Михайло Добкін зробив в інтерв'ю власній газеті "Час Добкіна", передає RegionNews.

"Нам із командою довелося зіткнутися як мінімум з трьома видами адмінресурсу. Перший - це адмінресурс міської влади. Я до цього готовий і не бачу нічого нового.

Друге, що проти нас діє, - це адмінресурс МВС. Я розумів, що це буде, але не думав, що в такому масштабі.

І третій вид тиску, який чиниться, - по лінії криміналітету, з яким радісно "злився" в.о. мера", - заявив політик.

За словами Добкіна, він здивований, що в місті нібито відроджують кримінал і звичайних бандитів просять боротися з політичними суперниками. При цьому політик заявив, що зараз нібито бандитів перестали маскувати під націоналістів.

"Що стосується розмов, що я відмовлюся чи мене не допустять - так на виборах завжди намагаються "мінусувати" суперника "чорним" піаром. Я обирався в Харкові і депутатом, і мером (причому завжди від опозиції), був губернатором. І зроблю це знову, спираючись на підтримку людей. Харків'яни знають, що я піду до кінця", - спростував чутки Добкін.

Крім того, Михайло Добкін заявив, що він нібито бореться не з Тереховим, а з усім тим адмінресурсом, який його підтримує. Більш того, політик вважає, що за всією цією "машиною" стоїть Арсен Аваков.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року.

Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Анна

10 червня 2021, 08:07

Не ну я конечно, понимала, что Терехов не самый честный.. Но если он НАСТОЛЬКО гнилой, то это жесть.. Он же потом будет деребанить как не в себя! И ничего ему за это не будет.. С полицией договорился. С ворами договорился.. Неконтролируемый безнаказанный мэр из него получится..

Иван

9 червня 2021, 16:41

Без Кернеса Допа "ноль" без палочки.

Валерий

9 червня 2021, 16:23

Добкина назад в Киев вернуть. А то бизнес на Волыне, живёт в Киеве и хочет быть мэром Харькова. Нафиг его. Пусть уже Терехов если он с Ярославским. Дома с Фельдманом тот ещё вариант.

Таша

9 червня 2021, 15:37

За Терехова из-за спины которого торчат криминальные ушки авакова в Харькове голосовать не будут.

харьковчанин

9 червня 2021, 14:14

Неужели действительно есть желающие проголосовать за допу?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися