Добкін: Не бачу бажання поліції розслідувати підпали автомобілів співробітників газети "Час Добкіна"

У Харкові на команду ексмера Михайла Добкіна чиниться тиск, а зрушень у розслідуванні підпалів машин журналістів газети "Час Добкіна" немає. Про це в інтерв'ю своїй газеті заявив сам політик.

Досі немає зрушень у розслідуванні підпалів автомобілів і нападів на волонтерів його газети "Час Добкіна", хоча після інцидентів пройшло майже два місяці, зазначив політик. Поліція досі не знайшла винних, а його команду явно намагаються залякати, переконаний Добкін.

"Я не бачу бажання з боку правоохоронних органів реально шукати тих, хто скоїв підпали. Це було підло, примітивно, з явним бажанням залякати. І це робилося з повною впевненістю в безкарності... Мені здавалося, що давно минули часи, коли для усунення політичних суперників підключають звичайних бандитів і навіть не ховають їх під масками націоналістів, наприклад", — сказав ексмер Харкова.

Нагадаємо, в ніч на 20 квітня в Харкові підпалили два автомобілі співробітників редакції газети "Час Добкіна", а до під'їзду будинку, де проживають працівники видання, принесли похоронні вінки, стіну — знівечили написом із погрозами. 

У "Часі Добкіна" впевнені, що підпали машин пов'язані з систематичними провокаціями на адресу видання з боку політичних опонентів. Підпали автомобілів працівники редакції розцінюють як загрозу, залякування й перешкоджання виконанню своїх професійних обов'язків.

Раніше ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що в місті при підготовці до виборів заради в.о. мера Ігоря Терехова задіяли адмінресурс міської влади, системи Міністерства внутрішніх справ і місцевий криміналітет.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися