Люди Авакова та Порошенка сьогодні працюють на Терехова, сплітаючись у зміїному оргазмі - Добкін

Аваков і Порошенко у Харкові об'єдналися для просування Терехова в мери

Міський голова Харкова у 2006-2010 роках та керівник ГО "Наш Дім - Харків" Михайло Добкін розповів про те, що зараз у Харкові Арсен Аваков та Петро Порошенко об'єднуються, аби просунути у мери міста Ігоря Терехова. Про це він розповів в ефірі телеканалу "НАШ".

"Коли помер Геннадій Кернес, Харків ошукали, у нього забрали право на керівництво, забрали усі досягнення та стиль керівництва. Сьогодні вони заявляють, що вони є єдиним ексклюзивними послідовниками цього. Але свого у них нічого немає", - прокоментував політик діяльність нинішнього тимчасового мера Харкова Ігоря Терехова.

На думку Михайла Добкіна, навіть рейтинг, який зараз має його команда, не належить Терехову, а завдячує ним він Кернесу.

Політик розповів, що знає усю ситуацію зсередини і розуміє, що все це напускне.

"У них замість одного "послідовника" вийшов колективний "послідовник". Він включає в себе і Арсена Авакова. Він ніколи не був партнером Кернеса, який не пускав у місто людей Авакова. Коли Кернес був мером, Аваков не вважав Харків своїм містом, хоча й навчався і працював тут. Раніше ніхто навіть не асоціював Авакова з Харковом. А зараз раптом - це його вотчина", - зазначив Добкін.

Такої самої думки політик дотримується і стосовно Петра Порошенка.

Щодо Юлії Світличної Михайло Добкін вважає її окремою від партії Порошенка дійовою особою.

"На сьогодні Світлична - це Світлична, ЄС - це ЄС. Вона на виборах у Харківській області отримала вдвічі більше голосів, аніж ЄС. Завдяки своєму імені. А Порошенко - просто "політичний карлик" у Харкові", - підкреслив Добкін.

Також політик зазначив, що попри це, Порошенко має шість депутатів у міськраді, які входять у три постійні комісії.

"У той же час усі політтехнологи і команда Порошенка, які будували мережу для Сергія Березенка, працюють нині у штабі мого головного опонента, сплітаючись в оргазмі з людьми Авакова", - розповів Михайло Добкін.

"З цієї причини Аваков сьогодні такий самий як і Порошенко у Харкові. Це дуже смішно, враховуючи те, як вони розійшлися у 2019 році", - підсумував політик.

У Харкові наприкінці жовтня призначені позачергові вибори міського голови. Рішення про їх проведення було прийняте Верховною Радою у березні після смерті Геннадія Кернеса в грудні 2020 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Ігор Терехов зізнався, що ще здавна має зв'язки з Аваковим, адже ще у 2010 році працював його заступником, а за часів, коли він був заступником Кернеса, виступав у ролі зв'язку з Аваковим.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися