Харківська влада незаконно демонтує білборди з рекламою Михайла Добкіна - заява

У Харкові триває передвиборча боротьба

У Харкові з 4 липня демонтують білборди з рекламою Михайла Добкіна і його газетою "Час Добкіна". Відповідну заяву зробили в громадській організації "Наш Дім - Харків", лідером якої Добкін і є.

"Ці рекламні носії не дають спокою Ігорю Терехову ще з весни. У квітні він намагався різними методами й способами позбавити можливості Михайла Добкіна розміщувати рекламу на білбордах. Рекламні компанії, з якими у ГО "Наш Дім - Харків" було укладено договори на розміщення зовнішньої реклами, змушені були судитися з Харківською міськрадою, щоб відстояти законне право на розміщення рекламних носіїв, які намагалися демонтувати під будь-яким приводом. При цьому частину судів підприємці виграли", - заявляють у ГО "Наш Дім - Харків".

Також в організації заявили, що комунальні служби зараз збираються демонтувати близько 30 білбордів із рекламою Михайла Добкіна.  "Наш Дім - Харків" вважає дії міської влади незаконними та спрямованими на банальний переділ ринку реклами в Харкові під "своїх".

"Боягузливе непорозуміння, яке "зарвалося", і тимчасово займає місце в керівництві Харкова, у вихідний день вигнало комунальників зрізати мої рекламні борди. Навіть охорону з націоналістів привели. Поліція, мабуть, охороняє ті рекламні конструкції, де є прізвище лідера голови МВС", - прокоментував ситуацію Михайло Добкін.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Гепа

6 липня 2021, 07:49

Добкин? А кто это?

Юрий

6 липня 2021, 07:44

Кто может поддерживать этого хама допу?Из двух зол лучше выбрать Терехова .Он хотя бы не призывал к "хыныры"и не прославлял беркут.А допа сдаст нас соседям в 37год и будем сидеть молча как на расеи .

Николай

6 липня 2021, 07:26

Мила, там же у власти,бабла полное корито! Вы не знали?

Николай

6 липня 2021, 07:24

Политолг хреновий,к.молчанов,где он увидел поддержку этого Дупи?

Мила

6 липня 2021, 04:05

И чего так рвутся к власти эти допкины, лексики и т п. Может уже пора успокоится.

Александр

5 липня 2021, 23:02

Нам только допы не хватало ...уж лучше тереховские.

Олександр

5 липня 2021, 19:16

Безоговорочная поддержка Добкина -это бред Сисой кобылы!

путин хуесост

5 липня 2021, 16:47

жопкин и терехов пидорги

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися