Михайло Добкін: "Новий час" вимагає вибудовувати життя Харкова навколо людини

Добкін зустрівся з харків'янами

Ексголова Харкова Михайло Добкін заявив, що на виборах харківського міського голови цієї осені харків'яни будуть вибирати не особистість майбутнього мера, а стратегію розвитку міста на найближчі як мінімум 10 років. Відповідну заяву він зробив на зустрічі з харків'янами в "ДОБКІН ХАБі" "Плеханівська".

"Сьогодні в місті ситуація така - є влада, навколо якої все повинно крутитися. І людині доводиться просити у влади надати ту чи іншу послугу. Часто для цього потрібно довго добиратися через усе місто. Але зараз вже інший час, час нових технологій і швидкої передачі інформації. Сьогодні необхідно вибудовувати життя міста навколо потреб людини, а не навколо потреб міської влади", - заявив Добкін.

Політик вважає, що Харків повинен розвиватися так, щоб кожен харків'янин за короткий час міг отримати всі ті послуги, які надає своїм жителям міста. На його думку, людині насамперед повинні бути зручні і доступні послуги міста, в тому числі і фінансово.

"Якщо ми підемо цим шляхом, через 8-10 років нам або нашим послідовникам буде приємно говорити, що Харків помітно відрізняється від інших міст не тільки чистотою, а й якістю життя городян", - зазначив мер Харкова у 2006-2010 роках.

Також Добкін зазначив, що Харків повинен розвиватися в бік околиць і рухатися до створення агломерації.

"Я хочу встановити мораторій на велике будівництво в центрі міста. Центр уже перевантажений. Потрібно розвивати території в бік околиць. Такий мораторій дозволить центру "перепочити", а місту - розвиватися в бік спальних районів. І з часом ми дійдемо до того, що вже існує у великих європейських містах. до створення агломерацій, коли місто не поглинає інші населені пункти, а створюються загальні ради, наділені правами приймати спільні рішення в інтересах жителів всієї агломерації", - заявив Добкін.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Patriot

26 липня 2021, 04:51

Главное чтоб этого бандита не выбрали и никого из рыгов.

Валентин!

25 липня 2021, 13:31

У вас было время, - теперь Киев преображайте.

Сергей Куценко

25 липня 2021, 11:47

Правильно говорит Михаил Добкин. Да, действительно нужно развивать окраины и делать так, чтобы не только центр получал всё, а и другие районы. В рамках объединения районов области, с 27 до 7, в том числе и вхождения Харькова в харьковский район, теперь финансирование должно осуществляется равномерно с учётом всех отг. Харьков не исключение, мы прекрасно это видим чем занимается кандидат в мэры Харькова Терехов. Добкину удачи и успехов в борьбе за кресло мэра Харькова.

Маргинальный тип

25 липня 2021, 09:43

Не верю ! Вокруг "него" всё те же лица, с более чем "сомнительной" репутацией как и у него самого...

Ирина

25 липня 2021, 09:39

Лучше Добкин, чем лживый и засланный Терехов

Татьяна

25 липня 2021, 08:35

Не верю Добкину..во время его власти в Харькове ничего в лучшую сторону не поменялось кроме того что лесопарковую зону города превратили в котеджные домища для себя любимых

Druk

25 липня 2021, 08:18

Уже был у власти и что он сделал, ролики снимал?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися